Rize Gelin Tefi

Renk Renk Kişiye Özel Gelin Tefleri

Yandaki telefon numarasından bize ulaşabilir veya butona tıklayıp whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Kına geceleri düğün gününden önce yapılan toplantılardır. Bu toplantılarda gelin olacak genç kız hem ailesine hem de arkadaşlarına veda eder. Hem hüznün hem de mutluluğun birlikte yaşandığı bu toplantı için en iyi şekilde organizasyon yapmak daha sonradan kişinin kına gecesini hatırladığında en güzel anlarının olmasını sağlayacaktır. Toz Pembe Organizasyon olarak düğün organizasyonları, kına gecesi organizasyonları ve doğum günü organizasyonlarında siz değerli hemşerilerimize destek oluyoruz. 0536 541 55 33 numaralı telefondan destek almak için bizlere ulaşabilirsiniz.

Çok eski zamanlara dayanan gelin tefi kullanımı kına gecelerinde yapılmaktadır. Kına gecelerinde kullanılan tefler hem hüznü hem de sevincin birlikte yaşanmasını sağlar. Gelin tefi çeşitlerinin üretimi günümüzde çok farklı şekillerde yapılmaktadır. Çoğu gelin tefleri kına gecesinde kullanımlarda bindallı veya kaftanlara uyum sağlar şekilde seçilerek kullanılır. Bir çok misafirin de kullanacağı kına gecesi misafir tefleri kına gecesi salonunun ambiyansına uygun bir şekilde tarafımızca tasarlanmaktadır.

Kına gecesinin Osmanlı zamanından günümüze gelmesi kına gecesi hediyeleşmelerinin de aktif olarak günümüze gelmesini sağlamıştır. Osmanlı zamanında kına gecelerinde gelin kızların giydikleri kaftanlar ve şerbet ikramı halen günümüzde kına gecelerinde uygulanmaktadır. Düğün öncesinde gelin kızın en iyi şekilde ailesine veda etmesi kına geceleri ile sağlanırken, kına gecesinde kendisini gelin kızın prenses gibi hissetmesi için kına tahtları da tarafımızca kına geceleri için temin edilmektedir.